O NAMA

Želite boraviti u strogom centru Sarajeva, gdje će Vam gradske znamenitosti biti nadohvat ruke? Želja Vam je da budete blizu „srca Sarajeva“, čuvene Baščaršije, i da osjetite njen puls? Istovremeno, potreban Vam je smještaj u kojem ćete imati komfor, udobnost i mir? Onda ste na pravom mjestu! Urban Apartments Strossa nude komforan smještaj u moderno opremljenim jedinicama i idealna su polazna tačka za obilazak grada. Smješteni u najužem centru grada, u Štrosmajerovoj ulici, zapravo su u središtu svih dešavanja i značajnih mjesta koje Sarajevo čine tako lijepim i koje zasigurno želite posjetiti. Na svega nekoliko koraka udaljenosti nalazi se Katedrala, a za pet minuta hoda dolazite na čuvenu Baščaršiju, fontanu Sebilj, Latinsku ćupriju... Apartmani su otvoreni početkom 2018. godine i odišu čistoćom, elegancijom i komforom, a opremljeni su komfornim krevetima, kao i pomoćnim ležajevima ukoliko je planiran veći broj gostiju. U sklopu apartmana se nalaze kuhinja i toalet. U cijenu boravka je uključen i doručak u obližnjem restoranu, a gostima je na raspolaganju i obližnji parking uz doplatu. Objekat ima spremište za skije, sve smještajne jedinice imaju vlastito kupatilo, klima-uređaj i LCD TV. Neki apartmani imaju i vlastitu mini-kuhinju. Osoblje govori engleski i njemački jezik.

image description

Komfor

Urban Apartments Strossa nude komforan smještaj u moderno uređenim jedinicama na odličnoj lokaciji i idealna su polazna tačka za obilazak grada.

Usluga

U sklopu apartmana se nalaze kuhinja i toalet. U cijenu boravka je uključen i doručak u obližnjem restoranu, a gostima je na raspolaganju i obližnji parking uz doplatu.

Online rezervacija

Rezervisi!

u centru grada

Apartmani su smješteni u strogom centru grada, u ulici Štrosmajerova, na svega nekoliko koraka od Katedrale, a u blizini se nalazi glavno gradsko šetalište, ulica Ferhadija, kao i mnoštvo atrakcija, ugostiteljskih i šoping objekata.

Klima

Prosječna godišnja temperatura iznosi 9,5°C. Najtopliji mjesec je august, a najhladniji januar. Najviše padavina je u septembru, a najmanje u martu.